Lotta auttaa Moment Groupin ammattilaisia: “Vanhaan ei enää palata”
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
AI_Data_Intelligence_logo_cyan_nega.png

Lotta auttaa Moment Groupin ammattilaisia: "Vanhaan ei enää palata”

September 4, 2019

 

 

Virtuaalinen asiakaspalvelija Lotta auttaa myös ainutkertaisia ja unohtumattomia asiakaskokemuksia rakentavan Moment Groupin ammattilaisia. Lotta on tuonut mukanaan paitsi säästöjä, myös lisännyt työn mielekkyyttä.

 

Contact Center -palveluitaan yli 400 asiakkaalleen tarjoavan Moment Groupin asiakaspalvelijat ovat ottaneet ilolla vastaan Lotan tarjoaman avun usein toistuvissa, joskus yksitoikkoisilta tuntuvissa tehtävissä. Yritys hyödyntää Lotan palveluita tällä hetkellä useammassa asiakascasessa.

 

- Esimerkiksi yksi liittyy sopimusten irtisanomisilmoituksiin, jotka aiemmin ovat tulleet meille sähköpostien liitetiedostoina ja josta ne on edelleen kopioitu käsin toiseen järjestelmään. Toinen tapaus koskee erilaisia vakuutustodistuksia, joiden laatiminen vaati aiemmin tietojen manuaalista hakua järjestelmästä ja kopiointia sieltä pdf-kaavakkeille, Moment Groupin Value Manager Jaana Aho kuvailee Lotan käyttökohteita.

Yhdellä napinpainalluksella

 

Ahon kollega, Moment Maker Anne Rauhanoksa, on huomannut konkreettisesti päivittäisessä työssään, miten Lotan työskentely helpottaa hänen ja tiimikavereiden päivittäistä työtä.

 

- Lotta on ihan loistava! Lotta tekee yhdellä napinpainalluksella saman työn, johon minulta kului aiemmin 2-3 minuuttia. Kun näitä toistuvia työtehtäviä tulee päivän aikana kymmenittäin, jää minulle nyt pari tuntia päivässä lisää aikaa tehdä jotain muuta eli ajansäästökin on valtava, Rauhanoksa iloitsee.

 

Jaana Ahon mukaan kokeneen asiakaspalvelijan rautaista ammattitaitoa käytetäänkin yrityksessä mieluusti johonkin muuhun kuin simppeleiden ja toistuvien työtehtävien manuaaliseen kirjaamiseen.

 

- Nyt meidän ei tarvitse tuhlata resursseja yksinkertaisiin toistoihin, vaan voimme hyödyntää Annen tietoa ja osaamista esimerkiksi kokemattomampien kollegoiden kouluttamiseen. Työstäkin tulee paljon mielekkäämpää, kun turhat toistot saadaan minimoitua, Aho uskoo.

 

Laatua lisää

 

Kun Anne Rauhanoksa kuuli ensimmäisen kerran virtuaalisesta asiakaspalvelijasta, hän myöntää olleensa hieman mietteliäs sen toimivuudesta oman työnsä apuna.

- Mietin, osaako se varmasti tehdä halutun työn oikein ja mitä ongelmia se toisi mukanaan. Toisaalta työtä oli todella paljon ja samalla toivoin, että kunpa se toimisi hyvin.

Todellisuudessa Rauhanoksa on huomannut Lotan käyttöönoton vähentäneen virheiden määrää.

 

- Asiakkailta kerättävät tiedot ovat yhdenmukaistuneet ja ne ovat ensimmäisen tallennuskerran jälkeen aina valmiina meillä saatavissa. Toki robottia varten täytyy myös ihmisten olla huolellisia, jotta tiedot kirjataan oikeassa muodossa.

 

Miten virtuaalinen asiakaspalvelija Lotta voisi auttaa teidän asiakaspalvelijoita ja asiakkaita? Ota yhteyttä, niin jutellaan.

 

TAPAAMISPYYNTÖ

 

 

Pystytys parissa kuukaudessa

 

Robotisointiprojektiin meni Moment Groupilla kaikkiaan aikaa muutama kuukausi siitä, kun automatisoitavia kohteita alettiin yhdessä Provadin kanssa kartoittaa ja kun kaksi ensimmäistä tapausta saatiin toimimaan aukottomasti.

 

- Toisessa näistä on lukumäärällisesti paljon enemmän käsiteltäviä tapauksia ja siinä olemme laskeneet saavamme erityisen isoa aikasäästöä. Myös kustannussäästöt tulevat olemaan merkittävät, Jaana Aho kertoo.

 

Provadin robotiikkatiimin henkilöitä Rauhanoksa ja Aho kiittelevät kilvan.

 

- Aivan mahtavia! Mikko ja Esa osasivat hyvin kansantajuisesti kertoa meille ja kiertelivät työpisteillämme kuuntelemassa työntekijöitämme. Hyvin nopeasti he löysivät sieltä kohteita, joissa Lotta voisi meitä auttaa. Yhteistyö on ollut todella hedelmällistä, naiset kehuvat.

 

- Ehdottomasti suosittelen Lottaa avuksi myös muihin asiakaspalveluihin. Toivottavasti meiltäkin löytyisi vielä uusia tehtäviä Lotalle hoidettavaksi.

 

 

 

 

 

Lue myös, miten virtuaalinen asiakaspalvelija Lotta työskentelee Suomen johtavalla etikettejä ja tarroja valmistavalla Nordic Labelilla.

 

Voit myös ladata oppaamme Lotta Tukiälystä:

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Artificial Intelligence Changes the World – Are You Able to Use It Efficiently?

November 13, 2018

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square